Restaurant Ketelbinkie

Restaurant Ketelbinkie, dat voorheen naast Hotel New York gevestigd was, opent haar deuren in het meest prestigieuze gebouw van Rotterdam, namelijk “De Rotterdam”. Het nieuwe restaurant is dan ook op 100 meter afstand van onze oude locatie te vinden.

Het vernieuwde Ketelbinkie ademt de sfeer uit van knusse nostalgie, met een hoog plafond, gemetselde muurtjes, glas in lood en sierlijke ornamenten, krijg je al snel een “warm Rotterdams gevoel”. Een prachtig restaurant met een waanzinnige stijl die je niet vaak zal tegen komen in dit soort architectuur.

Restaurant Ketelbinkie - Foto buitenkant
Foto bar Ketelbinkie

Betaalbaar Smullen in Hartje Rotterdam bij Restaurant Ketelbinkie

Bij Ketelbinkie staan we bekend om onze toegankelijke menukaart, waar klassieke gerechten en moderne creaties samenkomen tegen eerlijke prijzen. Of je nu op zoek bent naar een plek voor een gezellig diner, een lunchafspraak of een borrel na het werk, onze deuren staan open voor iedereen die de warmte en gastvrijheid van Rotterdam wil ervaren.

Het restaurant

Kom snel langs

Wij nodigen je uit om de unieke ambiance van Ketelbinkie zelf te ervaren. Laat je verrassen door onze culinaire creaties, ontspan in de warme sfeer en maak deel uit van het verhaal dat Ketelbinkie in het hart van Rotterdam schrijft.

Sfeerfoto Binnen