Restaurant
Ketelbinkie

Lekker en goedkoop eten in Rotterdam

Goedkoop eten in Rotterdam - Stokbrood met kruidenkaas

Goedkoop eten In Rotterdam

Bij Ketelbinkie is de plaats om goedkoop te eten in Rotterdam! We begrijpen dat je als student of iemand die gewoon een gezellig avondje uit wil, niet altijd de hoofdprijs wilt betalen. Daarom hebben we ons menu zorgvuldig samengesteld met gerechten die niet alleen je smaakpapillen verrassen, maar ook aangenaam zijn voor je budget. Van een saté tot heerlijke biefstuk in eigen jus, bij ons vind je kwaliteit en smaak voor een kleine prijs. Ideaal voor die dagen dat je zowel je maag als je portemonnee tevreden wilt stellen!

Over

Het vernieuwde Ketelbinkie ademt de sfeer uit van knusse nostalgie, met een hoog plafond, gemetselde muurtjes, glas in lood en sierlijke ornamenten, krijg je al snel een “warm Rotterdams gevoel”.

Een prachtig restaurant met een waanzinnige stijl die je niet vaak zal tegen komen in dit soort architectuur. Het restaurant is gevestigd op de begane grond van “de Rotterdam”.

Goedkoop eten in Rotterdam - Gegrilde hamburger
Goedkoop eten in Rotterdam - Glas wijn

Eten Bij

De menukaart van het vernieuwde Restaurant Ketelbinkie blijft in veel opzichten hetzelfde, goed eten voor eerlijke prijzen. Op de avondkaart staan nog steeds gerechten voor € 9,95, die u van ons gewend bent, zoals bijvoorbeeld malse biefstuk of versgebakken zeebaars. Nieuw bij Ketelbinkie is het zelf samenstellen van uw 3-gangen diner. U kiest zelf uw voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht van de menukaart, al vanaf slechts € 18,95 p.p. (Voorwaarden zijn van toepassing)

Gallerij